Home » Nieuws » Goede tijden acteur Oscar Aerts maakt bekend dat hij Cushing heeft.

Goede tijden acteur Oscar Aerts maakt bekend dat hij Cushing heeft.

oscar-arts-rtlOscar Aerts, de GTST acteur die de rol van Vincent Muller speelt, schreef recent op Instagram: “Zoals jullie wellicht is opgevallen ben ik in de afgelopen weken stevig aangekomen, met name in mijn gezicht”. Hij maakte bekend dat hij de hormoonstoornis Cushing heeft en dat de voorbehandeling begint. Zoals de Telegraaf het zegt : zijn “dikke kop” maakte al roddels los. Hij reageert daar gelukkig goed op, maar dat soort woorden kunnen best op je af komen.

Een BN’er met een zeldzame ziekte krijgt snel nationale aandacht. Gelukkig reageren bijnierpatiënten met empathie en moed op dit nieuws.

Heb je zelf ook een bijnierziekte?
Mocht je reageren op een website, dan hebben we een tip: Neem een verwijzing op naar de onafhankelijke en gecontroleerde informatie van dokters en patiënten op BijnierNET (in dit geval het syndroom van Cushing). Zo komen we samen verder op weg naar juiste en correcte informatie over bijnieraandoeningen. Daar zijn we allemaal bij gebaat.
Heb je vragen hierover laat het ons weten door een mail te zenden naar info@bijniernet.nl

Vanaf hier wensen wij Oscar alle goeds toe, en horen graag of we hem en andere patiënten van (nog) betere informatie kunnen voorzien.

schermafbeelding-2016-10-20-om-21-20-02