Home » Over BijnierNET » Bestuur BijnierNET » Bestuursleden

Bas van den Berg

Bas van den Berg, lid van het Algemeen Bestuur van BijnierNET en voorzitter van de BijnierVereniging NVACP.

Karin van den Heuvel


 

Karin van den Heuvel is lid van het bestuur van de Bijniervereniging NVACP. 

Hedi L. Claahsen

hedi

Hedi L. Claahsen – van der Grinten, lid Algemeen Bestuur BijnierNET en kinderarts endocrinoloog en hoofd van de afdeling kinderendocrinologie van het Radboudumc Nijmegen. Daarnaast is zij voorzitter van de adviescommissie neonatale screening AGS en verbonden aan de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde (NVK)

Harm Haak

Harm Haak, lid van het Algemeen bestuur en coördinator van het Bijnier Netwerk. Dit is een stichting met doel de zorg voor en de kennis over bijnierschorscarcinoom te verbeteren.

Michiel Kerstens

MNK2015

Michiel Kerstens, voorzitter a.i. /lid Penningmeester/ lid Algemeen Bestuur BijnierNET, werkzaam als internist-endocrinoloog in het Universitair Medisch Centrum Groningen  en coördinator van het Bijniercentrum UMCG.

Liesbeth Lambrechts

Liesbeth Lambrechts, endocrinologie verpleegkundige bij de Divisie Kinderen van het UMC Utrecht en lid van het Algemeen bestuur.

Hester Vlaardingerbroek

Hester Vlaardingerbroek is kinderarts – endocrinoloog, werkzaam in het Willem-Alexander kinderziekenhuis (WAKZ) – LUMC in Leiden. Hester is betrokken bij de landelijke werkgroep endocriene functietesten.