Home » Over BijnierNET » Bestuur BijnierNET » Bestuursleden

Hedi L. Claahsen

hedi

Hedi L. Claahsen – van der Grinten, lid Algemeen Bestuur BijnierNET en kinderarts endocrinoloog en hoofd van de afdeling kinderendocrinologie van het Radboudumc Nijmegen. Daarnaast is zij voorzitter van de adviescommissie neonatale screening AGS en verbonden aan de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde (NVK)

Elise Foltête

Elise Foltête is voorzitter ad interim van de Bijniervereniging NVACP.

Harm Haak

Harm Haak lid van het Algemeen bestuur en betrokken bij het Bijniernetwerk Nederland. Dit is een non-profitorganisatie van zorgprofessionals en onderzoekers uit de basale wetenschappen die zich bezig houden met onderzoek naar bijnierziekten in de breedste zin van het woord.

Michiel Kerstens

MNK2015

Michiel Kerstens, voorzitter /lid Penningmeester/ lid Algemeen Bestuur BijnierNET, werkzaam als internist-endocrinoloog in het Universitair Medisch Centrum Groningen  en coördinator van het Bijniercentrum UMCG.

Liesbeth Lambrechts

Liesbeth Lambrechts, endocrinologie verpleegkundige bij de Divisie Kinderen van het UMC Utrecht en lid van het Algemeen bestuur.

Hester Vlaardingerbroek

Hester Vlaardingerbroek is kinderarts – endocrinoloog, werkzaam in het Willem-Alexander kinderziekenhuis (WAKZ) – LUMC in Leiden. Hester is betrokken bij de landelijke werkgroep endocriene functietesten.