Home » Over BijnierNET » Bestuur BijnierNET » Bestuursleden

Bas van den Berg

Met BijnierNET wil ik realiseren dat:

Bas van den Berg, lid van het Algemeen Bestuur van BijnierNET en voorzitter van de BijnierVereniging NVACP.

Karin van den Heuvel

Met BijnierNET wil ik realiseren dat:
patiënten met bijnierproblemen een beter leven gaan krijgen doordat betrouwbare informatie voor hen beschikbaar is. 

Karin van den Heuvel is lid van het bestuur van de Bijniervereniging NVACP. 

Gerlof Valk


Met BijnierNET wil ik realiseren dat:

“mensen met bijnierziekten erop kunnen vertrouwen dat zij goede en veilige zorg op de juiste plaats krijgen, dichtbij als het kan en verder weg alleen als het moet”

Gerlof Valk is endocrinoloog bij het UMC Utrecht, nationaal coördinator van de ENDO-ERN en lid van het Dagelijks Bestuur van BijnierNET.

Hedi L. Claahsen

hedi

Met BijnierNET wil ik realiseren dat:

 

Hedi L. Claahsen – van der Grinten, lid Algemeen Bestuur BijnierNET en kinderarts endocrinoloog en hoofd van de afdeling kinderendocrinologie van het Radboudumc Nijmegen. Daarnaast is zij voorzitter van de adviescommissie neonatale screening AGS en verbonden aan de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde (NVK)

Harm Haak

Met BijnierNET wil ik realiseren dat:

de kennis over bijniercarcinoom toeneemt en behandelingen verfijnen.

Harm Haak, lid van het Algemeen bestuur en coördinator van het Bijnier Netwerk. Dit is een stichting met doel de zorg voor en de kennis over bijnierschorscarcinoom te verbeteren.

Liesbeth Lambrechts

Liesbeth Lambrechts, endocrinologie verpleegkundige bij de Divisie Kinderen van het UMC Utrecht en lid van het Algemeen bestuur.

Mies Kerstens

MiesKerstensMet BijnierNET wil ik realiseren dat:

“de basisnorm in de zorg verbetert en realistische kwaliteitscriteria die vorm geven aan medische en psychosociale zorg en educatie.”

Mies Kerstens, lid Algemeen Bestuur BijnierNET en actief voor de Landelijke Werkgroep Endocrinologie Verpleegkundigen.

Michiel Kerstens

MNK2015Met BijnierNET wil ik realiseren dat:

“patiënten met een bijnierziekte een betere toekomst tegemoet gaan. Dit moeten we bereiken door het leveren van betrouwbare informatie, het behartigen van patiëntbelangen en het stimuleren van onderzoek gericht op verbetering van diagnostiek en therapie.”

Michiel Kerstens, voorzitter a.i. /lid Penningmeester/ lid Algemeen Bestuur BijnierNET, werkzaam als internist-endocrinoloog in het Universitair Medisch Centrum Groningen  en coördinator van het Bijniercentrum UMCG.