Home » Nieuws » Betere medicatieveiligheid: “een fraai resultaat”

Betere medicatieveiligheid: “een fraai resultaat”

Na regelmatig overleg in 2015 is een resultaat geboekt. De hoeveelheid hydrocortison in een capsule correspondeert met een afgesproken kleur en formaat. Mensen met een bijnierziekte en hun zorgverleners hadden gevraagd aan apothekers van bereidingsapotheken om te investeren in medicatieveiligheid. Vanaf 1 juni 2016 zijn mede daardoor capsules met hydrocortison beschikbaar die helpen om zorgvuldig de medicatie in te nemen. Voorzitter en hoogleraar Ad Hermus noemt dit “een fraai resultaat”.

<<Lees verder>>

 

Eén reactie

  1. Thon Westerbeke zegt:

    Dit is exact, wat de patiënt nodig heeft: rust, zekerheid, geen gezeur. Sluit volledig aan op de doelstellingen van de Bijniervereniging NVACP. Een geweldig resultaat. Gefeliciteerd !!

Reacties zijn gesloten.