Home » Nieuws » Ouders helpen ouders: nieuwe mini-docu’s in voorbereiding

Ouders helpen ouders: nieuwe mini-docu’s in voorbereiding

Het Revalidatiefonds heeft aan de Bijniervereniging NVACP subsidie toegekend om drie nieuwe mini-docu’s te maken. BijnierNET heeft de opdracht gekregen het project uit te voeren. De titel van het project is “Goed helpen opgroeien”.

Begin volgend jaar starten de opnames met ouders die vertellen over hun leven met een kind met AGS. De bedoeling is dat de mini-docu’s ‘bol’ staan van de tips&tricks. De dagelijkse praktijk komt aan de orde.

Drie mini-docu’s worden gemaakt met ouders met kinderen in de volgende leeftijdscategorieën:

  • 0-4 jarigen
  • 5-10 jarigen
  • 11-16 jarigen

De Bijniervereniging NVACP zoekt ouders die andere ouders willen helpen door mee te werken aan deze mini-docu. Heeft u belangstelling stuur dan een mail naar Jacqueline Neijenhuis, procesbegeleider, pb1@bijniernet.nl.

Voorbeelden van mini-docu’s