Home » Nieuws » Op weg naar 90(!) blogs

Op weg naar 90(!) blogs

Sinds het derde kwartaal van 2015 verschijnt bijna wekelijks een blog op donderdag. Donderdag = blogdag!

Binnenkort wordt de 90e(!) blog geplaatst. Uiteenlopende onderwerpen zijn de revue gepasseerd en allemaal zijn ze relevant voor mensen met een bijnieraandoening, hun naasten en hun zorgverleners. Onder andere door de wekelijkse blog zien we dat:

  • meer mensen aangeven beter informatie te kunnen vinden,
  • volgen ook mensen die geen lid zijn van een patiëntenvereniging de berichtgeving waardoor zij er wel hun voordeel mee kunnen doen,
  • is het een pré voor zorgverleners als zij zich op deze wijze presenteren (ze ontvangen complimenten van patiënten),
  • wordt de website goed bezocht en
  • worden deze zes zeldzame bijnieraandoeningen een beetje meer bekend.

Kortom: dit is goed voor alle betrokken in de bijnierzorg! En, we willen dat zo houden. Jij toch ook?

OPROEP: Wil je ook je ervaringen delen over het leven met een o.a. een bijnieraandoening of over de samenwerking met mensen met een bijnieraandoening, meld je dan aan als blogger. Je hoeft geen “Reve” te heten om te bloggen bij BijnierNET. Je hoeft ook geen patiënt te zijn! De inhoud van de blog heeft wel links- of rechtsom met een bijnierziekte te maken, in de brede zin van het woord. Dat dan weer wel. Plaats een reactie in het reactieveld of stuur een mail naar pb1@bijniernet.nl als je ook mee wilt doen.