Home » Nieuws » Cornelie Andela verdedigde haar proefschrift zeer overtuigend

Cornelie Andela verdedigde haar proefschrift zeer overtuigend

Donderdag 28 september jl. presenteerde Cornelie Andela de onderzoeksresultaten van het onderzoek naar gezondheidsuitkomsten van mensen met een hypofyseziekte. Zij beschrijft deze uitkomsten aan de hand van twee modellen:

  1. een biopsychosociaal model met biologische en fysiologische uitkomstmaten,
  2. het WilsonCleary model met maten voor gezondheidspercepties.


De onderzoeksresultaten zijn opgenomen in het proefschrift van Andela getiteld ‘Understanding clinical outcome in patients with pituitary disease: a biopsychosocial approach’. Cornelie Andela heeft de onderzoeksresultaten overtuigend toegelicht en verdedigd. Met deze onderzoeksresultaten begrijpen we meer van de gevolgen van hypofyseziekten op het lichamelijk en psychisch welbevinden van patiënten en hun partners.

 

Lees het gehele proefschrift

Lees de samenvatting van het proefschrift

 

Deel mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *