Home » Nieuws » Facebookpagina heeft meer dan 700 volgers

Facebookpagina heeft meer dan 700 volgers

Afgelopen week passeerde de Facebookpagina van BijnierNET de grens van 700 volgers. Werkelijk een mooi aantal belangstellenden voor informatie en producten voor mensen met een bijnieraandoening, hun naasten en hun zorgverleners.

Post:

“Welkom alle 700 mensen die de facebookpagina van BijnierNET volgen. Wij werken er hard aan dat de informatie en producten helpen om meer grip te krijgen op het leven. We doen dit met een heel team van mensen, vooral vrijwilligers en een clubje betaalde krachten. We zijn nog lang niet klaar en hopen dat ook jullie willen blijven meewerken, meedenken, meedelen, alert blijven, samen ontwikkelen van ideeën en werken naar oplossingen. Dank aan jullie allemaal! En ook: Bijniervereniging NVACP Nederlandse Hypofyse Stichting Landelijke Werkgroep Endocrinologie Verpleegkundigen.”

 

 

2 reacties

  1. Margot Ekhart, ex-Connpatiënt, Werkgroep Conn/PHA, medewerker Facebookpagina en Telefoonteam bij Bijniervereniging NVACP zegt:

    En de Facebookpagina van Bijniervereniging NVACP is van 67 page-likes begin januari 2017 naar heden 303 page-likes gestegen, en per vandaag heeft deze pagina 332 volgers 😉

    • Jacqueline zegt:

      Dat is een heel mooi resultaat. Op deze manier wordt het bereik van groter. Dank voor een mooie samenwerking, die we met alle plezier voortzetten.

Reacties zijn gesloten.