Home » Nieuws » Ouders helpen ouders

Ouders helpen ouders

Het is niet niks, als je te horen krijgt dat je kersverse baby niet helemaal gezond is. Het is voor ouders best een schok te horen dat hun kindje voor de rest van het leven afhankelijk is van medicatie. Gelukkig zien ook dezelfde ouders later hun kroost tot mooie volwassenen opgroeien. Dat gaat niet altijd van een leien dakje en ouders kunnen andere ouders helpen. Doet u mee?

De Bijniervereniging NVACP heeft BijnierNET gevraagd om drie nieuwe mini-docu’s te maken. We nodigen ouders uit, die willen meewerken om andere ouders te helpen. De mini-docu’s zullen ‘bol’ staan van de tips and tricks waar ouders die hun weg nog moeten zoeken mee holpen zijn.

Want, hoe pak je het aan als je baby hydrocorotison moet innemen en geen zin heeft om te drinken? Wat doe je als je kind net bekomen is van griep en dolgraag mee wil op schoolreisje naar een pretpark? Ga je mee of niet? En help, je dochter heeft een vriendje en ze komt telkens te laat thuis en vergeet op tijd de medicijnen in te nemen! Hoe ga je ermee om?

Deze dagelijkse kwesties komen aan bod in de mini-docu’s.

De opnames worden gepland in januari/februari 2018, dus na de drukke decembermaand!

Wilt u meewerken, stuur dan een berichtje naar Jacqueline Neijenhuis, procesbegeleider van BijnierNET, pb1@bijniernet.nl.

De Bijniervereniging NVACP heeft voor deze mini-docu’s een financiële bijdrage ontvangen van het Revalidatiefonds in het kader van het project “Goed helpen opgroeien”.