Home » Nieuws » Serie animaties bijnierziekten uitgebreid!

Serie animaties bijnierziekten uitgebreid!

Feochromocytoom en PHA eenvoudig uitgelegd

Het was weer een mooi proces van samenwerking. De animaties over feochromocytoom en primair hyperaldosteronisme (PHA) zijn gereed. U vindt ze op deze website onder de knop Animaties; u kunt ze ook vinden op het youtube-kanaal Bijnierziekten.

Wat is een Feochromocytoom?Met inzet van drie zorgverleners, verbonden aan BijnierNET en twee ervaringsdeskundigen, leden van de Bijniervereniging NVACP, is hard gewerkt om deze twee complexe ziektebeelden eenvoudig uit te leggen. Michiel Kerstens schreef op 20 april al enthousiast over deze inspirerende samenwerking onder leiding van Funk-e. Het resultaat mag er zijn.

Natuurlijk zijn wij benieuwd naar uw ervaringen en uw reactie op de animaties na het bekijken ervan. Ook zijn we benieuwd naar reacties van uw naasten. Deze animaties zijn ook voor hen gemaakt. Laat u het weten aan ons weten? Mail naar info@bijniernet.nl of schrijf een reactie onder aan deze pagina.