Home » Nieuws » Alles op alles voor de bijnierpatiënt

Alles op alles voor de bijnierpatiënt

De Bijniervereniging NVACP is twee ereleden rijker. Tijdens het Medisch Congres van zaterdag 25 juni jl. zijn Alida Noordzij en Johan G. Beun benoemd tot ereleden.

De deelnemers van het Medisch Congres hadden veel vragen voor Johan Beun. Hij was op dreef en vertelde over alle nieuwe producten die BijnierNET in samenwerking met de Bijniervereniging heeft ontwikkeld om de zorg te verbeteren. Thon Westerbeke, voorzitter van de Bijniervereniging NVACP onderbrak de vragenstellers, nam de microfoon over en vroeg even stilte. Het moment was aangebroken om Alida Noordzij en Johan Beun naar voren te vragen.

Thon Westerbeke roemde hun jarenlange inzet voor de vereniging. Zij werken met passie voor de zorg voor bijnierpatiënten. Reden voor het bestuur om hen als erelid te benoemen. Dat leverde hen een oorkonde op, cadeaubonnen en een mooie bos bloemen.

 

Alida erelid 2016 web Johan erelid 2016 kopie
 • Speciale plaats in de bijnier familie
 • Ruime ervaringskennis opgebouwd
 • Haar tijd ver vooruit
 • Kent de achterban
 • Altijd in voor een gezellig gesprek
 • Netwerk in de zorg
 • Ledenadministratie
 • Zeldzame Engel Award 2016
 • Initiatiefrijk
 • Kennis en kunde op gebied bijnieraandoeningen
 • Groot netwerk in de zorg en daarbuiten
 • Weet mensen bijeen te krijgen
 • Internationaal gericht
 • Vol passie en overtuiging
 • Geen berg te hoog

Alida, die begin dit jaar ook de “Zeldzame Engel Award” heeft ontvangen, bedankte de aanwezigen voor alle loftuitingen. Ze tekende daarbij wel aan dat een vereniging pas goed kan functioneren met veel actieve leden. “We moeten allemaal de handen uit de mouwen steken!”

Alida dankwoord
Alida Noordzij dankt het bestuur en de leden van de Bijniervereniging NVACP voor alle waardering

 

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.