Home » Nieuws » 61e jaarlijks Europees congres voor kinderendocrinologen

61e jaarlijks Europees congres voor kinderendocrinologen

Op 21-23 september 2023 wordt voor de 61e keer het jaarlijkse Europese congres over kinderendocrinologie georganiseerd. Dit jaar wordt het gehouden in het World Forum in Den Haag. Tijdens het congres is aandacht voor onderwijs, onderzoek, kennis en klinische praktijk van pediatrische endocrinologie en metabolisme. Kennis wordt gedeeld over aandoeningen van de hormoonproducerende organen van het lichaam bij kinderen en adolescenten en problemen in de puberteit, groei en seksuele ontwikkeling.

Meer informatie over het programma vindt u op de site van de organisatie.

BijnierNET zal aanwezig zijn met een stand en informatie geven over de producten voor kinderen jongeren en jong volwassenen met bijnierschorsinsufficiëntie of AGS. Denk hierbij aan de noodkaartjes, de mini-docu’s of het zorgpad voor transitiezorg.