Home » Projecten » Verbeterproject » implementatieprojecten » Arbeidsparticipatie: mogelijkheden benutten, awareness vergoten

Arbeidsparticipatie: mogelijkheden benutten, awareness vergoten

Vervolgproject voor BijnierNET

Met de website Werkwijzer.online heeft BijnierNET in samenwerking met een aantal partners informatie toegankelijk gemaakt voor mensen die met een zeldzame endocriene aandoening geconfronteerd worden. Deze site heeft ook informatie voor zorgprofesionals en voor arboprofessionals. Deze informatie weten deze professionals nog niet goed te vinden. Het roer moet dus om.

Het project Arbeidsparticipatie: mogelijkheden benutten, awareness vergroten heeft tot doel de website én de factsheets bedoeld voor arboprofessionals onder de aandacht te brengen. Dat doen we door online campagnes en door deelname aan congressen voor deze doelgroepen. Een arboprofessionals zei: “Die werkwijzer bevat echt heel veel nuttige informatie!” Kijk, dat willen we wel vaker horen, want dan is de kans ook groter dat mensen met een endocriene aandoening geattendeerd worden op deze website.

Nieuws over het project zal worden gepubliceerd op de socials van BijnierNET en gedeeld worden met samenwerkingspartners. Bezoek ook eens de site werkwijzer.online voor informatie over werk, ziek zijn en weer doorgaan.

Vragen? Stel ze gerust via info@bijniernet.nl.