Home » Nieuws » Regionale bijeenkomst: “Goede zorg voor mensen met een bijnieraandoening”

Regionale bijeenkomst: “Goede zorg voor mensen met een bijnieraandoening”

Op dinsdagavond 19 maart 2019 wordt een regionale bijeenkomst gehouden in de Isala te Zwolle. U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de Bijniervereniging NVACP, de Isala en BijnierNET.5 reacties

 1. Ineke zegt:

  Ik vind het super mooie initiatieven. Blijf dat vooral doen.
  Misschien ben ik 1 vd weinigen, maar mij lukt het echt niet om savonds nog activiteiten te ondernemen. Qua energie, aandacht etc
  Misschien dat er in de toekomst ook overdag eens zoiets georganiseerd kan worden. Al kan ik mij voorstellen dat dit ook voor anderen weer een belemmering kan opleveren.
  Wilde het toch onder de aandacht brengen.
  Hartelijke groet.

  • Jacqueline zegt:

   Beste Ineke, Nee, je bent niet de enige die ’s avonds niet voldoende energie meer heeft voor een bijeenkomst. Dat is de reden dat we de bijeenkomsten in Groningen en Breda overdag hebben georganiseerd en de bijeenkomsten in Roermond en Zwolle zijn in de avonduren. De bijeenkomst in Amsterdam ook overdag. Kortom:we wisselen het af om zoveel mogelijk mensen tegemoet te komen. Dank voor je bericht!

   • Ineke zegt:

    Misschien een idee/tip om dat dan in de toekomst eens te wisselen? Groningen en Breda in de avond, Zwolle en Roermond overdag? Zodat je in de regio toch een keer heen kunt en je niet je energie kwijt bent aan het reizen.

    Bedankt voor je reactie!
    Groet,
    Ineke

 2. Cilia Schaap zegt:

  Vind het erg fijn. Maar helaas voor mij niet haalbaar. Te ver en te laat in de avond. Ben niet meer in staat om mij te kunnen Concentreren. Zou het fijn vinden als het ook in Zuid Holland kan, en in de middag b.v. Onder werpen zijn n.l. erg interessant. Hartelijke groeten

  • Jacqueline zegt:

   Beste Cilia, we zijn er mee bezig en we weten nog niet of het gaat lukken. Volg de berichtgeving hierover via de Bijniervereniging NVACP en de Facebook-pagina van BijnierNET. Groet!

Reacties zijn gesloten.