Home » Nieuws » 601!!! volgers heeft de Facebook-pagina van BijnierNET

601!!! volgers heeft de Facebook-pagina van BijnierNET

Vandaag hebben wederom 2 mensen aangegeven de pagina van BijnierNET te willen volgen. Daarmee is de grens van 600 overschreden. Wat een geweldig resultaat. Onderstaande reactie is gepost door het team van BijnierNET.

“Beste volgers van de FB-pagina van BijnierNET! Als ons vooraf was gevraagd “Hoeveel volgers verwachten jullie?”, dan was ons antwoord geweest “Enkele 100-en. Niet zoveel.”
Waarom?
Bijnieraandoeningen zijn zeldzaam immers, privacy speelt mogelijk een rol, niet iedereen houdt van Facebook, en laten we eerlijk zijn, deze Facebookpagina bezoek je (denken wij) niet voor je lol. Dan ga je wel op zoek naar andere sites. We zijn er ons goed van bewust dat er bij ‘jullie’ wat aan de hand is. Daarom zijn we heel blij met deze 601 volgers en we hopen dat wij met de informatie en producten die gemaakt worden onder de vlag van BijnierNET in een behoefte voorzien. Om onze werkzaamheden te steunen willen we vragen of jullie dit bericht willen DELEN.

Eén reactie

 1. Margot Ekhart, ex-Connpatiënt, Werkgroep Conn/PHA, medewerker Facebookpagina en Telefoonteam bij Bijniervereniging NVACP zegt:

  Gefeliciteerd met dit aantal pagina likes!
  Ook de Facebookpagina van Bijniervereniging NVACP heeft recent een toeloop van pagina-likers gekend!
  Mogelijk speelt mee dat ik me begin mei heb aangemeld bij een andere FB-pagina van een privepersoon die een pagina heeft opgericht voor ‘ziekte van addison, bijnier en hypofyse cushing, Crohn,’.
  Hier vinden veel mensen met genoemde ziektes elkaar en voor hen fungeert deze pagina een beetje zoals ‘ons’ forum.

  Hier zit dus (een deel van) onze doelgroep: de patiënten die met vragen zitten over hun bijnier- of hypofyseaandoening, maar onze websites/forums nog niet gevonden hebben of voor wie misschien op de een of andere manier een (lidmaatschaps?)drempel te hoog is.
  Misschien ook dat mensen meer op de naam van de respectievelijke aandoeningen zoeken naar Facebookpagina’s dan op termen met ‘bijniervereniging’ of ‘bijniernet’.
  Ik wijs de mensen er overigens wel op dat we ook een Openbaar forum hebben, waarvoor géén lidmaatschap vereist is.

  Omdat dit een pagina is van een ‘amateur’ (in de goede zin van het woord, dus liefhebber, iemand met dezelfde doestelling als de Bijniervereniging NVACP nl. patiëntencontact bevorderen en kennis over bijnierzaken delen), probeer ik mensen met vragen van goede informatie te voorzien.
  En daarvoor geef ik dan links naar (pagina’s van) Bijniervereniging NVACP en BijnierNET!
  Zo hoop ik de mensen naar onze websites te leiden en dus naar betrouwbare informatie.
  En misschien draagt dit bij tot meer webverkeer, en komen we hoger in de Google-zoekresultaten te staan!

Reacties zijn gesloten.