Home » Expertise » Zeldzameziektendag: zaterdag 27 februari 2016

Zeldzameziektendag: zaterdag 27 februari 2016

logo_zzd-2De besturen van BijnierNET, de Bijniervereniging NVACP en diverse voormalig bestuurders van de vereniging en BijnierFONDS hebben mede-bestuurder en collega Alida Noordzij genomineerd voor de Zeldzame Engel award 2016.
De Zeldzame Engel award wordt uitgereikt aan mensen die zich inzetten voor zeldzame aandoeningen. Aanstaande zaterdag 27 februari 2016 maakt de jury bekend welke bijzondere mensen in de categorie “patiënten/naasten” en in de categorie “medici of wetenschappers” een award krijgen uitgereikt. De voordracht van Alida kunt u nalezen.

Alida schreef afgelopen week haar eerste blog voor BijnierNET. Zij blijft doorwerken om verbetering te zoeken voor mensen met een bijnierziekte. Met behulp van de blog is ze op zoek naar ‘energiegevers’.

Meer informatie over de award en het programma van a.s. zaterdag is te vinden op de site van de Zeldzameziektendag.nl.