Home » Nieuws » FNO wil jongeren helpen in ‘2-klikken’

FNO wil jongeren helpen in ‘2-klikken’

FNO (voorheen: Fonds NutsOhra) zoekt jongeren met een chronische aandoening om een interessant project te realiseren. FNO zet, samen met jongeren, een ervaringscentrum op met het doel jongeren met een chronische aandoening te helpen in het dagelijks leven. Zo normaal mogelijk, rekening houdend met eventuele beperkingen. Veel informatie over ‘wat moet en kan’ is beschikbaar op het web. Het is een wirwar van informatie. FNO zoekt nu jongeren die ervaring hebben met ‘goed zoeken en goed vinden’ op het web om aan een oplossing voor de wirwar te werken. En, het betaalt ook nog!

Weet u een jongere voor wie dit op het lijf geschreven is, stuur dan de volgende link door naar hem of haar. FNO nodigt hen uit om een cv en korte motivatie te sturen.

<<Meer lezen>>