Home » Nieuws » Grote belangstelling voor SOS-kaartjes tijdens de Erasmus Endocrinologie Cursus

Grote belangstelling voor SOS-kaartjes tijdens de Erasmus Endocrinologie Cursus

FullSizeRenderVandaag (20-11-2015) is de  41ste Noordwijkerhout cursus afgesloten. De cursus is ook wel bekend onder de naam de Erasmus Endocrinologie Cursus.

Bijna 200 artsen (circa 70 uit België) hebben drie dagen (18-19-20 november 2015) geluisterd naar een dozijn lezingen en hebben een handvol werkgroepen kunnen bezoeken in het congrescentrum de Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Deze endocrinologie cursus wordt georganiseerd onder auspiciën van de Nederlandse Vereniging voor Endocrinologie.

“SOS -kaartjes:
Dat moeten al onze patiënten hebben”

(een endocrinoloog uit Leuven)

Erasmus endocrinologie cursus logoBijnierNET was genodigd om met een stand aanwezig te zijn zodat de medisch specialisten kennis konden nemen van de  activiteiten en hulpmiddelen van BijnierNET. Vooral de recent geproduceerde emergency kaartjes (SOS-kaartjes) vonden gretig aftrek, zowel de Franstaligen als de Nederlandstaligen. Blijkbaar is hier behoefte aan.

Heeft u belangstelling voor de SOS – materialen voor mensen met een bijnierziekte?
Meer informatie vindt u hier.

Heeft u interesse voor de aanschaf van meerdere materialen voor uw medisch centrum of kliniek, neem dan contact op met de coördinator van BijnierNET. Het mailadres is coor@bijniernet.nl of (06) 51 34 05 16.