Home » Nieuws » BijnierNET onderzoekt!

BijnierNET onderzoekt!

Worden DHEA 25 mg tabletten nu wel of niet vergoed?

BijnierNET ging op onderzoek uit en zocht mee naar een oplossing. Een oplossing voor mensen met een zeldzame bijnierziekten die DHEA-tabletten gebruiken. Zij werden immers ook geconfronteerd met het bericht dat enkele bereiders van de medicatie problemen hebben met de kwaliteit van de grondstof. Voor alle bijnierpatiënten is een brief gemaakt, die zij kunnen meenemen naar hun apotheker. Het goede bericht: DHEA 25 mg tabletten worden vergoed met een machtiging van de zorgverzekeraar.

Het onderhanden werk: Samen met apothekers gaan zorgen dat er geen tekorten meer kunnen komen van 1 en 2 Mg Hydrocortison.

Heeft u andere informatie ontvangen of is er een probleem bij uw apotheek?
meld dit dan bij info@bijniernet.nl.

Zie ook de brief naar bijnierpatienten (pdf) d.d. 30/03/2015.