Home » Nieuws » Regionale bijeenkomst Groningen: BIJNA vol

Regionale bijeenkomst Groningen: BIJNA vol

De eerste regionale bijeenkomst op zaterdag 9 juni 2018 over bijnieraandoeningen en de kwaliteitsstandaard heeft grote belangstelling. Er kan BIJNA niemand meer bij! Inmiddels hebben 105 mensen zich aangemeld. Wat een geweldige opkomst belooft dit te worden!

Wil u bij nader inzien toch van de partij zijn, dan is aanmelding noodzakelijk via deze link.

Het streven is om na de zomervakantie in nog drie regio’s een bijeenkomst te organiseren. U wordt daarover via een nieuwsflits geïnformeerd (mits wij gebruik mogen maken van uw emailadres) of door een melding op de Facebook-pagina. Wij laten u tijdig een nieuwe datum weten. Na de regionale bijeenkomst zal een verslag verschijnen.


De regionale bijeenkomst is georganiseerd in een samenwerking tussen het UMC Groningen, De Bijniervereniging NVACP en BijnierNET.