Home » Nieuws » Thamara Osinga versterkt BijnierNET

Thamara Osinga versterkt BijnierNET

Het Algemeen Bestuur van BijnierNET wordt versterkt met Thamara Osinga. Thamara is verbonden aan het UMC Groningen en actief betrokken bij de JNVE, de vereniging voor jonge professionals in de endocrinologie. Bij de eerstvolgende vergadering van het Algemeen bestuur op 10 september a.s. zal zij worden voorgedragen. Wij kijken uit naar de samenwerking met Thamara.

3 reacties

  1. Thon Westerbeke zegt:

    Wij zijn erg blij met de komst van Thamara Osinga. We mochten nog niet zo lang geleden een eerste ontmoeting met Thamara hebben in het UMCG in Groningen, tijdens de feestelijkheden rondom het verkrijgen van de vele expertisecentra.
    Hartelijk welkom in het BijnierNET team!

  2. Rahel Büttler zegt:

    Namens het JNVE-bestuur wil ik Thamara en BijnierNET van harte feliciteren met haar benoeming. Wij juichen Thamara’s benoeming in het BijnierNET-bestuur van harte toe. En we hopen dat haar inzet voor zowel het bijnierNET als de JNVE veel moois gaat opleveren en kijken uit naar een goede samenwerking.

Reacties zijn gesloten.