Home » Informatiebrochure » Informatiebrochure over een primair hyperaldosteronisme

Informatiebrochure over een primair hyperaldosteronisme

Op deze pagina vindt u de informatiebrochure over een primair hyperaldosteronisme. Deze brochure wordt ook wel een patiëntenversie genoemd, omdat het behoort bij de Kwaliteitsstandaard bijnieraandoeningen.
De informatiebrochure kunt u doorbladeren in onderstaand scherm en u kunt het document op uw computer, laptop of tablet downloaden. U vindt op deze pagina een “download-knop“. Wanneer u de brochure vervolgens op uw computer bekijkt kunt u snel en eenvoudig door het document bladeren, afhankelijk van de vraag waar u een antwoord op zoekt. 

Heeft u vragen of opmerkingen over deze brochure dan horen wij het graag. U kunt een mail zenden naar info@bijniernet.nl

Aanvullende informatie

Instructie

  • Iedere webbrowser werkt anders.
  • Op deze webpagina (boven) staat een informatiebrochure die per pagina bekeken kan worden. De verwijzingen (rechts) naar de paragrafen werken niet.
  • Het is belangrijk om de informatie te downloaden.
  • Klik daarvoor op de gekleurde knop rechts.
  • Iedere browser biedt de mogelijkheid de brochure vervolgens op uw machine op te slaan en gebruikt daarvoor verschillende symbolen. Sla de brochure op in het daarvoor bestemde programma.
  • Open het programma en u kunt de informatiebrochure lezen, ook wanneer u geen gebruik maakt van het internet.

Op deze webpagina staat de patiëntenversie primair hyperaldosteronisme, een informatiebrochure voor patiënten met een primair hyperaldosteronisme en hun naasten. De informatiebrochure hoort  bij de ziektespecifieke module primair hyperaldosteronisme, onderdeel van de Kwaliteitsstandaard Bijnieraandoeningen.

Januari 2021 is een bijgewerkte versie van de informatiebrochure op de website geplaatst en in maart 2021 is de printbare versie toegevoegd. In april 2021 is de informatiebrochure in de Engelse taal toegevoegd.