Home » Nieuwsbrief » Zoom bijeenkomst voor patiënten en hun naasten.

Zoom bijeenkomst voor patiënten en hun naasten.

Op dinsdag 25 januari 2022 is een patiëntenbijeenkomst georganiseerd voor mensen met een bijnieraandoening en hun naasten. Het is een avondprogramma dat thuis vanaf de bank te volgen is op de computer tussen 19:00 uur en 21:00 uur. Om deel te nemen is het noodzakelijk dat u zich inschrijft.
Het inschrijfformulier vindt u op de website van BijnierNET en daar vind je ook de laatste informatie over de bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst wordt onder andere uitleg gegeven over de stressdosering en wanneer je een stressdosering moet toepassen. De bijeenkomst is in samenwerking met de afdeling Endocrinologie van het Meander Medisch Centrum in Amersfoort en de Bijniervereniging NVACP georganiseerd. Vergeet u niet aan te melden!
Op de website van BijnierNET vindt u een uitleg over Zoom gebruik.