Home » Informatiebrochure » Informatiebrochure over het feochromocytoom

Informatiebrochure over het feochromocytoom

Op deze pagina vindt u de informatiebrochure over het feochromocytoom. Deze brochure wordt ook wel een patiëntenversie genoemd, omdat het behoort bij de Kwaliteitsstandaard bijnieraandoeningen.
De informatiebrochure kunt u doorbladeren in onderstaand scherm en u kunt het document op uw computer, laptop of tablet downloaden. U vindt op deze pagina een “download-knop“. Wanneer u de brochure vervolgens op uw computer bekijkt kunt u snel en eenvoudig door het document bladeren, afhankelijk van de vraag waar u een antwoord op zoekt. 

Heeft u vragen of opmerkingen over deze brochure dan horen wij het graag. U kunt een mail zenden naar info@bijniernet.nl

Aanvullende informatie

Instructie voor downloaden

  • Iedere webbrowser werkt anders.
  • Op deze webpagina (boven) staat een informatiebrochure die per pagina bekeken kan worden. De verwijzingen (rechts) naar de paragrafen werken niet.
  • Het is belangrijk om de informatie te downloaden.
  • Klik daarvoor op de gekleurde knoppen rechts.
    • de eerste is voor weergave op uw beeldscherm in bijvoorbeeld Acrobat Reader
    • de tweede is voor afdrukken op papier
  • Iedere browser biedt de mogelijkheid de brochure vervolgens op uw machine op te slaan en gebruikt daarvoor verschillende symbolen. Sla de brochure op in het daarvoor bestemde programma.
  • Open het programma en u kunt de informatiebrochure lezen, ook wanneer u geen gebruik maakt van het internet.

Op deze webpagina staat de patiëntenversie feochromocytoom, een informatiebrochure voor patiënten met een feochromocytoom en hun naasten. De informatiebrochure hoort  bij de ziektespecifieke module feochromocytoom, onderdeel van de Kwaliteitsstandaard Bijnieraandoeningen. De informatiebrochure is twee keer vernieuwd. Een eerste update is gepubliceerd in oktober 2020 enig een keer in maart 2021. In mei 2021 is de engelse vertaling op deze site gepubliceerd.