Home » Informatiebrochure » Informatiebrochure over bijnierschorsinsufficiëntie

Informatiebrochure over bijnierschorsinsufficiëntie

Op deze pagina vindt u de informatiebrochure over bijnierschorsinsufficiëntie. Deze brochure wordt ook wel een patiëntenversie genoemd, omdat het behoort bij de Kwaliteitsstandaard bijnieraandoeningen.
De informatiebrochure kunt u doorbladeren in onderstaand scherm en u kunt het document op uw computer, laptop of tablet downloaden. U vindt op deze pagina een “download-knop“. Wanneer u de brochure vervolgens op uw computer bekijkt kunt u snel en eenvoudig door het document bladeren, afhankelijk van de vraag waar u een antwoord op zoekt. 

Heeft u vragen of opmerkingen over deze brochure dan horen wij het graag. U kunt een mail zenden naar info@bijniernet.nl

Aanvullende informatie

Instructie voor downloaden

  • Iedere webbrowser werkt anders.
  • Op deze webpagina (boven) staat een informatiebrochure die per pagina bekeken kan worden. De verwijzingen (rechts) naar de paragrafen werken niet.
  • Het is belangrijk om de informatie te downloaden.
  • Klik daarvoor op de gekleurde knoppen rechts.
    • de eerste is voor weergave op uw beeldscherm in bijvoorbeeld Acrobat Reader
    • de tweede is voor afdrukken op papier
  • Iedere browser biedt de mogelijkheid de brochure vervolgens op uw machine op te slaan en gebruikt daarvoor verschillende symbolen. Sla de brochure op in het daarvoor bestemde programma.
  • Open het programma en u kunt de informatiebrochure lezen, ook wanneer u geen gebruik maakt van het internet.

Informatiebrochure Bijnierschorsinsufficiëntie

Download

Download informatiebrochure voor op de tablet


Print

Download informatiebrochure voor een printbare versie op papier.


Engelstalige versie

 Download de informatiebrochure in de Engelse taal.


Op deze webpagina staat de patiëntenversie over bijnierschorsinsufficiëntie, een informatiebrochure voor patiënten met bijnierschorsinsufficiëntie en hun naasten. De informatiebrochure hoort  bij de ziektespecifieke module bijnierschorsinsufficiëntie, onderdeel van de Kwaliteitsstandaard Bijnieraandoeningen.

20 oktober 2020