Home » Informatiebrochure over het Syndroom van Cushing

Informatiebrochure over het Syndroom van Cushing

Op deze pagina vindt u de informatiebrochure over het Syndroom van Cushing. Deze brochure wordt ook wel een patiëntenversie genoemd, omdat het behoort bij de Kwaliteitsstandaard bijnieraandoeningen.

De informatiebrochure kunt u doorbladeren in onderstaand scherm en u kunt het document op uw computer, laptop of tablet downloaden. U vindt op deze pagina een “download-knop“. Wanneer u de brochure vervolgens op uw computer bekijkt kunt u snel en eenvoudig door het document bladeren, afhankelijk van de vraag waar u een antwoord op zoekt. Bovendien is het eenvoudig extra informatie te vinden op het internet met gebruik van de hyperlinks.

Wilt u de brochure printen op uw eigen printer, gebruik dan de “print-knop”. De print-versie bevat minder informatie en verwijzingen. 

Heeft u vragen of opmerkingen over deze brochure dan horen wij het graag. U kunt een mail zenden naar info@bijniernet.nl.

Aanvullende informatie

Instructie downloaden op de computer of tablet

  • Iedere webbrowser werkt anders.
  • Op deze webpagina (boven) staat een informatiebrochure die per pagina bekeken kan worden. De verwijzingen (rechts) naar de paragrafen werken niet.
  • Het is belangrijk om de informatie te downloaden.
  • Klik daarvoor op de gekleurde knop rechts.
  • Iedere browser biedt de mogelijkheid de brochure vervolgens op uw machine op te slaan en gebruikt daarvoor verschillende symbolen. Sla de brochure op in het daarvoor bestemde programma.
  • Open het programma en u kunt de informatiebrochure lezen, ook wanneer u geen gebruik maakt van het internet.
  • Ook als u de brochure wilt printen, gebruikt u de knop (recht) en dan ontvangt u de speciale print-versie. 

Informatiebrochure Syndroom van Cushing

Download

(5 mb)

Print

(4 mb)


Op deze webpagina staat de patiëntenversie Syndroom van Cushing, een informatiebrochure voor patiënten met het Syndroom van Cushing en hun naasten. De informatiebrochure hoort  bij de ziektespecifieke module Syndroom van Cushing, onderdeel van de Kwaliteitsstandaard Bijnieraandoeningen.

Zomer 2020 is de brochure bijgewerkt en gepubliceerd op deze webpagina.